TV show: Stranger things 2


Вече съм споеделяла цялостно си мнеие за сериала и за продукцията след като изгледах първия сезон на предаването. Можете да го прочете тук , ако все още не сте сигурни дали искате да го гледате. Ако е така по-добре да не четет надолу тъй като ще има СПОЙЛЕРИ за вас. 
И така, аз лично не съм чакала много за новият сезон , тъй като през 2017 гледах първият сезон на сериала. Бях малко разочарована, когато пуснаха целият втори сезон на веднъж, но след като започнах сезона се радвах, че можех да гледам до края. Изгледах за два дни, мисля, че даже се забавих, тъй като го започнах чак ноември. 
И така към същинските спойлери. За начало смятам, че можеше по-рано да срещнат 11 с останалите, но определено появяването и беше доста ефектно. Хареса ми това, че имаше няколко сюжетни линии. Едната разбира се тази около Уил и компанията и това което се случваше с него. Поклон пред тези деца. Толкова добре играят ролите си. А още повече ме радва мисълта, че извън сериала тези хора са супер добри приятели. Ненадминати са просто. Ако трябва да бъда честна малко в повече ми дойде идеята за "сестрата" на 11. Някак вече мога да си  предтавя какво се очаква в следващият сезон освен, разбира се, битката с долният свят, очаквам опити да се открият всички деца със способности като тези на 11. Нямам някакви много големи очаквания за следващият сезон от към сюжетна линия, въпреки, че намирам вторият сезон за по-добър от първият. 
Няма как да не спомена новите героии. Макс е перфектно допълнение към групичката. Много се надявам да я виждаме все по-често през следващият сезон. Колкото до брат и, намирам го за кретен, който може да има невероятно развитие през следващия сезон. Даже да се надявам да се случи точно така, защото виждам голям потенциал в него. 
Искам да отделя цял абзац за Стив Харингтън, защото го заслужава. Той и 11 за мен имат най-голятото развитие от първи сезон до сега. Стив беше пълен егоист в началото на сеозн едно в края му вече започна да става любимец на всички. Но през вторият сезон не мисля, че ще има някой, който ще отрече, че Стив не е любимият им герой за сезона. Няма как да не спомена разочарованието си от Нанси. До някъде се радвам, че е с Джонатан, но начина, по който се отнася със Стив не е правилен. Той беше толкова влюбен в нея и преживяха толкова много заедно и определено не заслужаваше да бъде зарязан по този начин, като цяло не мисля, че трябваше да бъде зарязван въобще.
За жалост според различни източници третият сезон може и да не успее да види бял свят през 2018, а ако това се случи, то ще е в края на годината. Дейвид Харбър споменава в интервю, че на двамата братя създатели на сериала им е необходимо време за да създадат новият сезон. А ние в никакъв случай не искаме да прибързат нещата и да направят некачествен материал. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com