What to expect in 2016: Books - Part 1

Една много популярна книга в книжното общество. От много време и се любувам и вече ще имам възможността да се радвам на българското издание. Издателство Егмонт ще издаде книгата на 16 януари. Почти не остана.

Рейнбоу Роуъл е авторка, която ме спечели с романа си "Fangirl". След него реших, че трябва да прочета всичко, което тази авторка публикува. Освен  "Връзка" издателство Егмонт е публикувало още два романа от тази авторка, а този конкретно ще бъде на пазара на 23 януари.

Очаква ни нов епичен свят. Магьосници, медальони със злокобна история и още куп приключения. Издателите от издателство Емас твърдят, че романа им е влязъл под кожата. Повече от сигурна съм, че това ще се случи и с читателите. Книгата скоро ще бъде на пазара. 

Касанда Клеър е друга авторка, която обожавам. Тази книга е старта на нова поредица, която също ще се развива в света на "Реликвите на смъртните" и "Адските устройства". Ако все още не сте прочели тези поредици, то веднага го направете, защото не са за изпускане. Издателство Ибис ще се постарае да публикува книгата веднага след официалното и представяне на американския пазар - 8 март.

Единственото нещо, което знам за тази книга е, че е за фенове на "Игрите на глада", а аз определено съм от тях. Толкова бях тъжна, когато приключих трилогията, но сега много се радвам, че има нещо, което ще запълни празнината в сърцето ми. Очаквайте я скоро от издателство Екслибрис.





През 2015 се запознах с един от романите на Силвия Дей и бях приятно изненадана от стила и изяществото на писателката. Така, че със радост очаквам всеки нейн роман. Този е един от първите и романи и се развива във Викторианската епоха. Нямам търпение Софтпрес да ни изненадат с прекрасна корица, както правят всеки път. Освен него издателството, ще зарадва читателите на поредицата Кросфайър, като публикуват и последната книга от поредицата на същата авторка. 


1 коментар:

  1. Великолепен подбор от книги, нямам търпение да прочета всяка една от тях.

    ОтговорИзтриване

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com