Films that motivated me to work

Като човек, който си търси работа от известно време и понякога губи надежда, че ще си намери нещо свястно, трябва да се мотивирам по някакъв начин и да не се отказвам от търсенето. В повечето случаи приятелите ми са тези, които ме уверяват, че перфектната работа, просто ме чака, но понякога дори те не могат да ме убедят. Затова прибягвам към седмото изкуство. Оказва се, че имам доста филми, които успяват да върнат надеждата в човека и да го вдъхновят и мотивират да работи или в моя случай, да си търси работа. Това са моите топ 3 филма, които ме мотивират да работя: 

1. The Intern/ Стажантът (2015) 
Наскоро гледах този филм със съквартирантката си. Тя също като мен си търси работа, но вече има късмета да я наемат в едно много прекрасно място. Та идеята на филма е да покаже, че без значение на каква възраст си, винаги  можеш да бъдеш полезен. Главният герой става стажант в компанията на една много успяла млада дама, която е постигнала всичко сама и е много прецизна към работата си. Нашият герой е пенсионер и не го вземат много на сериозно в началото, но с времето той показва, какво го е научил живота. Изключително мотивиращ и поучителен филм, би се харесал на всеки. Тук можете да гледате трейлъра.



2. The Devil wears Prada/ Дяволът носи Прада (2006) 
Мисля, че почти всеки е гледала или поне чувал за този филм. Младо момиче, което се стреми към бляскава кариера в медията, но за жалост не се вписва в модния бизнес. Звучи доста банално и е, но определено има страхотно въздействие. Този филм би мотивирал всеки с амбиции да постигне целите в живота си и да се бори за това, което иска. Трейлъра можете да гледате тук






3. Burlesque/ Бурлеска (2010) 
Още една класика в жанра. Момиче от малкият град иска да пробие в Лос Анджелис и е готова на всичко за да постигне мечта си. Ако това не ви звучи вдъхновяващо и мотивиращо, то не знам кое ще е. Ако все още не сте гледали този филм направете го, ето и трейлъра. 












Кои са вашите мотивиращи филми? 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com