Christmas bookish gift guide

http://throne-of-pages.tumblr.com/
Малко остана до Коледа и ако все още не сте избрали подаръци на своите близки и приятели ето ви няколко книжни идеи, които могат да ги зарадват.

За всички деца във вашият живот
Всеки има поне по едно дете в живота си. Дали ще е брат или сестра или братовчед, племенник или просто някое дете, което искате да зарадвате на Коледа. Ако детето е достатъчно голямо и може да чете, винаги добър избор ще е някоя от книгите на Рик Риърдън. Неговите романи винаги са изпълнение с действие, много от тях са образователно, тъй като са основани на гръцка, римска или друга митология. А ако детето е прекалено малко и все още не владее великото умение четене, купете му книжка за оцветяване, те винаги са любими.

За жената в живота ви, която чете само любовни романи 
Отново. Всеки има поне една такава в живота си. Принципно не е по четенето, но след 50 нюанса сиво вече е любителка и то особено на любовно/еротичния жанр. Дали приятелка, майка, сестра или дори баба, имам с какво да изненадате тези дами. Романите на Силвия Дей са много подходящи за подарък за жена с такъв вкус към книги. Тук можете да видите моето ревю на една от нейните книги.

За всички фенове на магията и фантастиката 
Тук списъкът е дълъг. Имам много романи, които могат да зарадват почитателите на този жанр. Ако са заклети фенове на Хари Потър можете да ги зарадвате с новото илюстрирано издание на романа. А ако си падат повече по космоса отколкото по магиите, тогава можете да разгледате някои от книгите за Междузвездни войни. В момента са много нашумяли и ще имате успех.
http://letsgababoutbooks.tumblr.com/

За всички любители на историята 
Този твои приятел или роднина, който постоянно вмъква исторически събития и факти в разговора, е и за него имаме идея за подарък. Автор, който ще допадне на тези историци е Ерих Мария Ремарк. Тази година прочетох една от неговите книги и съм много очарована, мисля, че няма да сгрешите с него. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com