TV show: One Tree Hill


За всички стана известно, че сесийното време в университета е най-подходящото време, да започнете нов сериала и още по-хубаво да го приключите. Въпреки, че по време на лятната ми сесия успях да започна/довърша 6 сериала, успях да си завърша и семестъра успешно.
Само за протокола One Tree Hill започнах да гледам още септември 2016. Сериала се състои от 9 сезона всеки с 23-25 епизода.Сериалът стартира още през 2003 и продължава до 2012. Мнозина са открили първите си crushes в този сериал. Няма момиче, което да не си е падало по Чад Майкъл Мъри. Ако не сте си го харесали от One Tree Hill, то тогава A Cinderella story е филмът, в който сте си паднали по него. Лично на мен повече ми хвана окото ролята на "лошо момче" на Джеймс Лафърти. Разбира се, и ролята на любящ баща много му отива. 
Лично за мен този сериал се превърна в нещо като Приятели. За 9-те години, в които е заснет сериала успях да видя как всеки един герой израства, не само на снимачната площадка, а и самите актьори като нормални хора. Всеки, който е гледал сериала би се гордял с Брук и как от една разглезена кучка, тя се превърща в добра майка и отговорна бизнес дама. Или пък Нейтън, който от играч и фукльо става любящ съпруг и баща за пример. Това са малко от примерите, които можете да видите в сериала. Всеки един епизод засяга много лични и тежки проблеми, с които всеки от нас се е сблъсквал по един или друг начин - домашно насилие, зависимост от алкохол и наркотици, училищен тормоз, убийства и още други. Много епизоди от сериала гледах в доста подходящи моменти от живота си, защото осъзнах какво искам от живота и какво не. Много от вас може би са гледали сериала още през 2003, когато е излязъл, но аз лично съм много щастлива от факта, че го гледах точно сега в ранните си 20 години и съм още по-щастлива, че има такива прекрасни сериали, които те карат да израстваш заедно с героите. Доста съм тъжничка обаче, че свърши. На моменти искам да го започна от начало и да изживея всичко пак, но знам, че няма да е същото като първият път. 
Това ревю е може би напълно излишно, защото не знам за човек, който да е гледал този сериал и да не го е харесал, но исках да споделя с вас за него. Ако все още не сте гледали One Tree Hill, поради една или друга причина, моля ви дайте му шанс. Знам, че имам куп нови сериали, които можете да предпочетете, но този гарантирам си заслужава всяка една минута прекарана пред екрана гледайки го. 
И разбира се няма как да не споделя една от емблематичните песни от соундтрака на сериала. 



2 коментара:

  1. Прекрасна публикация. Обожавам сериала..... и сега пак ми се догледа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Винаги има време за повторно гледане на любим сериал ❤️

      Изтриване

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com