Book: Attachments by Rainbow Rowell

http://inbetweenhappyandsad.tumblr.com/
Има много причини да обичам  Рейнбоу Роуъл. След прочитането на тази книга мога да добавя още десетина към списъка. Миналото лято официално се запознах с тази авторка. Прочетох романа и Fangirl в оригинал и останах влюбена в него. Реших, че е крайно време да се запозная с още някой неин роман. Този път се спрях на "Прикачен". Ако работите в офис, определено ще се замислите дали да изпратите поредния мейл с глупости на колегата или колежката. 
Накратко, в романа се разказва за две приятелки, които работят в един и същи офис и си разменят имейли относно личния си живот. Нищо необичайно, ще кажете, та кой не го е правил. Интересното идва с факта, че в този офис има човек със задължение да следи кореспонденцията на служителите. И така започва романтичната история. 
Няма да ви разкривам повече, защото съм сигурна, че ще прочетете книгата след това и не искам да ви развалям удоволствието. 
От доста време не бях попадала на книга, чиито герои да ми паснат толкова добре. Откривам част от себе си във всеки един от тях. В някои виждам добри качества, в други лоши. Роуъл е успяла да създаде едни напълно нормални герои, които същевременно с това носят нещо вълшебно и необикновено в себе си. 
Определено нямам търпение да прочета останалите романи на Рейбоу Роуъл. Тя е един от малкото съвременни автори, които успява да пренесе обикновените герои, в един малко по-различен свят и дава надежда на обикновените хора, като мен, че всеки ден е необикновен и винаги може да те очаква изненада зад ъгъла. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com